HANNY HOPMAN

COLOURFUL ART PAINTINGS

Nieuws

2 maart 2014

Vanaf 7 april 2014 exposeert Hanny in verzorgingshuis Buitenveld te Julianadorp. 4 maanden lang kunt u genieten van ongeveer 30 schilderijen, waaronder wederom een nieuwe serie spannende en kleurrijke werken.
Buitenveld ligt aan de Landbouwstraat in Julianadorp.

Op 26 augustus 2014 verhuist hanny met haar schilderijen naar verpleeg- en verzorgingshuis Den Koogh in Den Helder.


28 maart 2013

Vanaf vandaag exposeert Hanny in het stadhuis van Den Helder. De komende 3 maanden kunt u, tijdens de reguliere openingstijden, ongeveer 25 schilderijen bewonderen. Speciaal voor deze expositie heeft Hanny een nieuwe serie werken vervaardigd.
Het stadhuis vind u aan de Drs F. Bijlweg 20 te Den Helder.26 oktober 2012

Medio april 2013 zal Hanny exposeren in het stadhuis van Den Helder. Naarmate deze datum dichterbij komt zullen meer details bekend worden gemaakt.


11 juli 2012

Aan de tab 'Kunst' is een vierde catagorie toegevoegd nl. 'Nieuw'. Hier zijn de 5 meeste recente schilderijen van Hanny te zien. Één is er reeds verkocht. De overige 4 schilderijen zijn te zien in het Gemini ziekenhuis (3) of in de Ontmoetingskerk (1)  aan het Loopuijtpark in Julianadorp tijdens de pleinfeesten op dinsdagavond.


3 juli 2012

Vanaf 4 juli zijn Hanny's schilderijen te zien in het Gemini ziekenhuis in Den Helder.
Op de polikliniekafdeling voor o.a. dermatologie, anesthesie, gynaecologie en interne geneeskunde (1ste verdieping) hangen voornamelijk abstracte werken in klein en groot formaat.
De werken zullen 3 maanden te bewonderen zijn.4 mei 2012

Begin juli zijn Hanny's schilderijen te zien in het Gemini ziekenhuis in Den helder. Details volgen later.
Tevens zal ze te zien zijn in de Ontmoetingskerk tijdens de pleinfeesten 2012 in Julianadorp.


6 maart 2012

Op 4 maart jl heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van Hanny's expositie in restaurant Brekers in Groote Keeten. De druk bezochte opening werd enthousiast ontvangen door alle aanwezigen.
De expositie is nog tot eind mei te bezoeken.

Krant

12 februari 2012

Op zondag 4 maart tussen 16:00 enn 19:00 uur zal de feestelijke opening zijn van Hanny's Expositie in restaurant Brekers te Groote Keeten.
Vanaf deze dag zijn een groot aantal schilderijen van Hanny te bewonderen tijdens de normale openingstijden van het restaurant. Een variëteit van realistische, kubistische en abstracte schilderijen zal tentoongesteld zijn. 


Flyer

7 november 2011

Vandaag is bekend geworden dat Hanny begin maart 2012 gaat exposeren in restaurant, partycentrum en dancing Brekers (voorheen De Vijverhut) in Groote Keeten.
Gastheer Ivan Louer, zelf een kunstliefhebber, wil met deze exposities kunstenaars de kans geven om meer naamsbekendheid op te bouwen en tevens zo de sfeer in zijn etablissement meerder keren per jaar veranderen.
Details over de expositie zullen later volgen.

Restaurant Brekers


29 juni 2011

Hanny heeft weer een nieuw, abstract, schilderij aan haar collectie toegevoegd. Dit doek van 100 x 70 cm valt op door zijn diep rode kleuren en het reliëf op het doek.

1 juni 2011

Deze zomer is Hanny weer te zien op de expositie Pleinfeest 2011.
De pleinfeesten vinden plaats op dinsdagavond tussen 18:00 en 21:00 en de expositie is in de Ontmoetingskerk aan het Loopuijtpark in Julianadorp. Het eerste pleinfeest is op 5 juli, de laatste op 16 augustus.
Het thema van dit jaar is 'Zon, water en/of wind'.

Expositie Pleinfeest 2011